Diamonds are girls best friends

Oduvijek znam da je dobar momak onaj momak koji djevojci poklanja ni manje ni vishe nego nakit, i to naravno ne bilo kakav. Plisane mede ostavljam djeci u uzrastu od 8-10 godina, ja sam bar u tim godinama ostavila iza sebe plisane medvjedice. Iako priznajem da ih volim gledati i kad god ih vidim pomislim na to kako bi na njih gledala Najsladja mala djevojcica.
Odem tako danas u Swarovski, sama naravno jer tad mogu zamisljati kako mi sav taj nakih pristaje, i kako bi bilo fino da se pojavi neki dovoljno “dobar” da mi to kupi, bar nesto od toga.
Fascinirana sam Swarovski nakitom, svim tim svjetlucavim nausnicama, narukvicama, ogrlicama. Mislim da im oni predmeti i nisu nesto, realno gledano al’ neka ih.
I tako znaci udjem danas (povod osim mastanja je i rodjendan koji je uskoro i namjera da od roditelja izvucem nesto svjetlucavo), i hop naravno zapne mi za oko najljepsa ogrlica tacnije komplet ogrlica, nausnice i narukvica. Umiljatim glasom pitam ljubaznu prodavacicu “oprostite koliko su ove nausnice” “gospodjice nausnice su same 248Km a cijeli komplet koji je kraljevska izrada je oko 1500KM, i ovaj komplet “gracia” je kraljevske izrade i on je takodjer 1500KM” “hvala vam”.
Tako ja izadjem i odlucim da cu ipak traziti od roditelja nesto prihvatljivije, Swarovski ostavljam mom “princu” u nadi da ce izabrati za mene najljepse.

Baila Morena.

Komentariši